Видалити акаунт Swiss Activities
Ти можеш видалити свій акаунт безпосередньо в застосунку Swiss Activities або подати запит на видалення електронною поштою. Якщо ти просто видалиш застосунок зі свого пристрою, твій акаунт видалено не буде.
Видалення акаунта в застосунку
- Відкрий застосунок Swiss Activities і увійди в акаунт.
- Відкрий Профіль, а потім торкнися фото профілю або Налаштувань.
- Торкнися картки профілю, щоб відкрити Мої дані. Прокрути вниз і торкнися підкресленого «тут» у реченні про видалення облікового запису.
- Підтверди дію кнопкою Видалити. Щойно видалення буде оброблено, ти вийдеш з акаунта.
Немає доступу до застосунку?
Надішли запит на видалення з електронної адреси, прив'язаної до твого акаунта, на [email protected]. Не надсилай нам паролі, одноразові коди чи платіжні дані. Ми можемо попросити тебе підтвердити, що акаунт належить саме тобі, перш ніж обробити запит.
Після підтвердження твоєї особи ми опрацюємо запит на видалення протягом 30 днів і підтвердимо його виконання електронною поштою.
Подати запит на видалення акаунта
Дані, які буде видалено або анонімізовано
- Твій обліковий запис для входу в Swiss Activities буде видалено. Дані профілю, як-от ім'я, електронна адреса та номер телефону, буде видалено або анонімізовано, якщо вони більше не потрібні.
- Налаштування застосунку та збережені особисті дані, пов'язані лише з твоїм акаунтом, наприклад знижки, супутники та збережені списки, буде видалено або анонімізовано.
- Дописи та дані служби підтримки, пов'язані з акаунтом, буде видалено, анонімізовано або від'єднано від публічного профілю, якщо їх не потрібно зберігати з однієї з причин, наведених нижче.
Дані, які ми зобов'язані зберігати
Видалення є остаточним. Ми зберігаємо лише ті дані, які ще потрібні для незавершеної транзакції, задля безпеки або для виконання юридичних зобов'язань:
- Записи про бронювання, рахунки, відшкодування, платежі та податки можуть зберігатися до 10 років, якщо цього вимагає швейцарське законодавство про бухгалтерський облік або оподаткування.
- Дані, необхідні для незавершеного бронювання, повернення платежу, розслідування шахрайства, спору чи юридичної претензії, зберігаються лише протягом відповідного строку обробки або позовної давності.
- Анонімні або узагальнені дані, які більше неможливо пов'язати з тобою, можуть зберігатися.
Перед видаленням акаунта
Видалення акаунта не скасовує наявне бронювання. Спершу звернись до служби підтримки, якщо в тебе ще є незавершене бронювання, відшкодування або скарга. Після видалення акаунт відновити неможливо.