Swiss Activities account verwijderen
Je kunt je account rechtstreeks in de Swiss Activities app verwijderen of de verwijdering per e-mail aanvragen. Als je alleen de app van je apparaat verwijdert, wordt je account niet verwijderd.
Account verwijderen in de app
- Open de Swiss Activities app en meld je aan.
- Open Profiel en tik vervolgens op je profielfoto of Instellingen.
- Tik op je profielkaart om Mijn gegevens te openen. Scrol omlaag en tik in de zin over accountverwijdering op het onderstreepte ‘hier’.
- Bevestig met Verwijderen. Je wordt afgemeld zodra de verwijdering is verwerkt.
Geen toegang tot de app?
Stuur het verzoek tot verwijdering vanaf het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld naar [email protected]. Stuur ons geen wachtwoorden, eenmalige codes of betaalgegevens. We kunnen je vragen om aan te tonen dat het account van jou is voordat we het verzoek verwerken.
Nadat we je identiteit hebben geverifieerd, verwerken we je verwijderingsverzoek binnen 30 dagen en bevestigen we de voltooiing per e-mail.
Gegevens die worden verwijderd of geanonimiseerd
- Je Swiss Activities inlogaccount wordt verwijderd. Profielgegevens zoals naam, e-mailadres en telefoonnummer worden verwijderd of geanonimiseerd, voor zover ze niet meer nodig zijn.
- App-instellingen en opgeslagen persoonlijke gegevens die alleen aan je account zijn gekoppeld, bijvoorbeeld kortingen, medereizigers en opgeslagen lijsten, worden verwijderd of geanonimiseerd.
- Aan het account gekoppelde bijdragen en supportgegevens worden verwijderd, geanonimiseerd of losgekoppeld van het openbare profiel, tenzij ze om een van de onderstaande redenen bewaard moeten blijven.
Gegevens die we moeten bewaren
De verwijdering is definitief. We bewaren alleen gegevens die nog nodig zijn voor een lopende transactie, de veiligheid of om aan een wettelijke verplichting te voldoen:
- Boekings-, factuur-, terugbetalings-, betalings- en belastinggegevens kunnen tot 10 jaar worden bewaard, voor zover het Zwitserse boekhoud- of belastingrecht dit vereist.
- Gegevens die nodig zijn voor een lopende boeking, terugboeking, fraudeonderzoek, geschil of juridische claim worden alleen bewaard gedurende de toepasselijke verwerkings- of verjaringstermijn.
- Anonieme of samengevoegde informatie die niet meer aan jou kan worden gekoppeld, mag worden bewaard.
Voordat je je account verwijdert
Door het verwijderen van je account wordt een bestaande boeking niet geannuleerd. Neem eerst contact op met de support als er nog een boeking, terugbetaling of klacht openstaat. Na de verwijdering kan het account niet worden hersteld.