Swiss Activities fiók törlése
A fiókodat közvetlenül a Swiss Activities appban törölheted, vagy e-mailben kérheted a törlést. Ha csak eltávolítod az appot a készülékedről, a fiókod nem törlődik.
Fiók törlése az appban
- Nyisd meg a Swiss Activities appot és jelentkezz be.
- Nyisd meg a Profil menüt, majd koppints a profilképedre vagy a Beállítások menüpontra.
- Koppints a profilkártyádra az Adataim megnyitásához. Görgess le, majd koppints a fiók törléséről szóló mondatban az aláhúzott „ide” szóra.
- Erősítsd meg a Törlés gombbal. A rendszer kijelentkeztet, amint a törlés feldolgozásra került.
Nincs hozzáférésed az apphoz?
Küldd el a törlési kérelmet a fiókodhoz tartozó e-mail-címről a [email protected] címre. Ne küldj nekünk jelszavakat, egyszer használatos kódokat vagy fizetési adatokat. Előfordulhat, hogy a feldolgozás előtt megkérünk, igazold, hogy a fiók a tiéd.
Személyazonosságod ellenőrzése után 30 napon belül feldolgozzuk a törlési kérelmedet, és e-mailben visszaigazoljuk a teljesítést.
Törölt vagy anonimizált adatok
- A Swiss Activities bejelentkezési fiókodat töröljük. A profiladatokat, például a nevet, az e-mail-címet és a telefonszámot töröljük vagy anonimizáljuk, amennyiben már nincs rájuk szükség.
- Az app-beállításokat és a kizárólag a fiókodhoz kapcsolódó mentett személyes adatokat – például kedvezményeket, kísérő személyeket és mentett listákat – töröljük vagy anonimizáljuk.
- A fiókhoz kapcsolódó hozzászólásokat és ügyfélszolgálati adatokat töröljük, anonimizáljuk vagy leválasztjuk a nyilvános profilról, kivéve, ha az alább felsorolt okok valamelyike miatt meg kell őriznünk őket.
Adatok, amelyeket meg kell őriznünk
A törlés végleges. Csak azokat az adatokat őrizzük meg, amelyek egy folyamatban lévő tranzakcióhoz, a biztonsághoz vagy egy jogszabályi kötelezettség teljesítéséhez még szükségesek:
- A foglalási, számlázási, visszatérítési, fizetési és adózási dokumentumokat akár 10 évig is megőrizhetjük, amennyiben ezt a svájci számviteli vagy adójog előírja.
- A folyamatban lévő foglaláshoz, visszaterheléshez, csalásvizsgálathoz, jogvitához vagy jogi igényhez szükséges adatokat csak az alkalmazandó ügyintézési vagy elévülési idő tartamáig őrizzük meg.
- A névtelen vagy összesített információk, amelyek már nem köthetők hozzád, megőrizhetők.
A fiók törlése előtt
A fiók törlése nem vonja vissza a meglévő foglalásokat. Ha még van folyamatban lévő foglalásod, visszatérítésed vagy panaszod, előbb lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal. A törlés után a fiók nem állítható vissza.